Verdiepingsweekend “in balans”


Fysieke weekend cursus "Paard en Zijn in balans"

  

In balans, wat is dat nou eigenlijk? Hoe voelt dat? Samen met een paard in balans zijn!

In deze cursus zoomen we in op paardenwelzijn, je eigen welzijn en hoe dit hand in hand met elkaar gaat.

 

We gaan observeren, delen en ervaren. 

Zowel theorie als praktijk komen aan bod. We duiken in de theorie van het leerquadrant en gaan het zelf ervaren wat het verschil is tussen klassieke conditionering, operante conditionering en positieve of negatieve bekrachtiging.

 

Wil jij deze toffe ervaring meemaken? Of dit nou voor jezelf is of om uiteindelijk beter in balans te komen met je paard, ik kan je verzekeren dat het je wat positiefs gaat brengen!

 

Oja, en het mooie is, je hoeft geen ervaring te hebben met paarden, elk niveau kan instromen.

 

Maximaal 5 deelnemers 

Bij ons op locatie in Malden

Met onze paarden, een eigen paard meebrengen is niet nodig, en ook niet mogelijk.

 

Datum: 2 & 3 september.


Kosten: €115,-


Opgeven kan via het contactformulier hieronder.

 Reviews van deelnemers van de eerste cursus:

 

In maart 2023 heb ik deelgenomen aan de verdiepingscursus Paard en Zijn in balans. Dit omdat ik altijd nieuwsgierig ben naar kennis om paarden beter te kunnen lezen, te begrijpen en hierop te kunnen anticiperen zodat er een volwaardig partnerschap met je paard kan ontstaan van waaruit je samen kan bouwen. De cursus biedt hierin volop tools en heeft een mooie opbouw met een mix van theorie en praktijk. Er wordt onder andere ingegaan op de complexe en subtiele lichaamstaal van het paard maar ook wat de invloed is van je eigen lichaamstaal en energie. Dat levert een mooi stukje bewustwording op. Ook wordt ingegaan op de manier waarop een paard leert en wat methodes zijn om intrinsieke motivatie bij het paard te bewerkstelligen. Dit alles vindt plaats in een kleine groep en een prettige, ontspannen en veilige omgeving met ruimte voor eigen inbreng.
Wat mij betreft is deze cursus een echte aanrader voor iedere paardensport liefhebber.
_________________________________________________
Supercursus! Uitleg op een rustige manier met oog voor waar de cursisten behoefte aan hebben. Een fijne sfeer waarin je echt kan ervaren hoe je in balans kan zijn met je paard afgemaakt met een overheerlijke lunch.
Een echte aanrader!