Een paard leasen, wat houdt het bij ons in?

Een eigen paard brengt veel verantwoording met zich mee en is een hele stap.

Wij zien leasen als een win-win situatie. 

Win voor het paard, het paard krijgt voldoende aandacht en wij kunnen onze hoogstaande eisen betreft voeding en huisvesting aan blijven houden. 

Win voor jou, jij mag met het paard een band opbouwen en op zijn tempo trainen zonder dat je de verantwoording draagt over voldoende of goed voer, bekappingen en huisvesting.

 

Op dit moment hebben wij 1 pony te lease. Wij zoeken iemand die 16 jaar of ouder is, aan jongere personen mogen wij geen leasecontract toekennen, dit is verzekeringstechnisch niet mogelijk.

Mocht je jonger zijn dan 16 en ouders hebben met liefde voor paarden, dan zijn jullie samen wel welkom!

Twijfel je hierover, neem dan vooral contact op! Wellicht is er iets anders mogelijk. 


Leuke ijslander ruin Simba zoekt vanaf 1 februari een leaser

Simba is een eigenwijze, maar goudeerlijke ijslander ruin van 12 jaar. Hij houdt ervan om op avontuur te gaan in het bos, clickertraining te doen maar je kan ook in de bak rijden met hem. Hij is niet voor een beginnende ruiter omdat je wel duidelijk moet zijn bij hem. Hij heeft totaal geen kwaad in zich en houdt ervan om op een eerlijke manier samen te werken. Als je met hem naar buiten gaat, dit kan zowel alleen als met andere paarden, wil hij nog wel eens z'n eigen pad kiezen en dat doet hij vliegensvlug. Hij wordt dan ook best sterk, als je het aan ziet komen is er niks aan de hand en kan je hem gewoon op het rechte pad houden. 

Wil jij met deze super leuke man aan de slag? Laat dan een berichtje achter via het contactformulier.

De leaseprijs van Simba is €105 per maand.

Er wordt aangeraden om regelmatig een groepsles of een privéles te boeken. De kosten hiervan zijn te vinden onder het tabblad "Aanbod", bij "Groepsles volwassenen" of "Privéles".

Er wordt van je verwacht dat je vast 1 keer per week de paarden verzorgt. Je krijgt toegang tot de gezamenlijke agenda, hierin kan je zien wanneer er lessen zijn. Dan zijn de paarden niet beschikbaar.

Buiten de lessen mag je komen wanneer je wilt, dit dient dan wel in de agenda aangegeven te worden. 

 

Liefdevolle training, zonder hulpmiddelen (hulpteugels, bit, sporen, zweep etc.) en met een eerlijke blik naar het paard en naar jezelf zijn belangrijk voor ons. Met ons is een eerlijke open communicatie mogelijk, dit verwachten we ook van degene die bij ons een paard leasen.


Vul hieronder het contactformulier in voor meer informatie over de prijzen en de mogelijkheden of om een afspraak te maken om de paarden te ontmoeten.