Een paard leasen, wat houdt het bij ons in?

Een eigen paard brengt veel verantwoording met zich mee en is een hele stap.

Wij zien leasen als een win-win situatie. 

Win voor het paard, het paard krijgt voldoende aandacht en wij kunnen onze hoogstaande eisen betreft voeding en huisvesting aan blijven houden. 

Win voor jou, jij mag met het paard een band opbouwen en op zijn tempo trainen zonder dat je de verantwoording draagt over voldoende of goed voer, bekappingen en huisvesting.

 

Op dit moment hebben wij 2 pony's te lease. Wij zoeken iemand die 16 jaar of ouder is, aan jongere personen mogen wij geen leasecontract toekennen, dit is verzekeringstechnisch niet mogelijk.

Mocht je jonger zijn dan 16 en ouders hebben met liefde voor paarden, dan zijn jullie samen wel welkom!

Twijfel je hierover, neem dan vooral contact op! Wellicht is er iets anders mogelijk. 


Leuke haflinger merrie Cajenn zoekt een grondwerkmaatje

Zoals hierboven al beschreven, voor onze 21 jarige haflinger merrie Cajenn zoeken we iemand die het leuk vind om met grondwerk en clickertraining aan de slag te gaan. Cajenn vind het geweldig om nieuwe dingen te leren en samen, het liefst zonder druk, aan de slag te gaan. 

Vind jij het leuk om vanaf de grond aan de slag te gaan en haar op haar oude dag nog uitdaging te geven en nieuwe dingen aan te leren, dan kan het wel eens een hele goede match zijn.

Cajenn kan bijvoorbeeld al steigeren op commando en vindt het heel leuk om actief bezig te zijn, ze is absoluut geen slome pony.

Cajenn kan wegens gedrag en lichamelijke beperkingen NIET bereden worden, maar verdiend natuurlijk wel de aandacht, zoals elk paard.

Voor Cajenn vragen we €75,- per maand, je mag altijd met haar aan de slag buiten de lestijden om.


Er wordt van je verwacht dat je vast 1 keer per week de paarden verzorgt. Je krijgt toegang tot de gezamenlijke agenda, hierin kan je zien wanneer er lessen zijn. Dan zijn de paarden niet beschikbaar.

Buiten de lessen mag je komen wanneer je wilt, dit dient dan wel in de agenda aangegeven te worden. 

 

Liefdevolle training, zonder hulpmiddelen (hulpteugels, bit, sporen, zweep etc.) en met een eerlijke blik naar het paard en naar jezelf zijn belangrijk voor ons. Met ons is een eerlijke open communicatie mogelijk, dit verwachten we ook van degene die bij ons een paard leasen.


Vul hieronder het contactformulier in voor meer informatie over de prijzen en de mogelijkheden of om een afspraak te maken om de paarden te ontmoeten.