Een paard leasen, wat houdt het bij ons in?

Een eigen paard brengt veel verantwoording met zich mee en is een hele stap.

Wij zien leasen als een win-win situatie. 

Win voor het paard, het paard krijgt voldoende aandacht en wij kunnen onze hoogstaande eisen betreft voeding en huisvesting aan blijven houden. 

Win voor jou, jij mag met het paard een band opbouwen en op zijn tempo trainen zonder dat je de verantwoording draagt over voldoende of goed voer, bekappingen en huisvesting.

 

Op dit moment hebben wij 1 pony om te leasen. Wij zoeken iemand die 18 jaar of ouder is, aan jongere personen mogen wij geen leasecontract toekennen, dit is verzekeringstechnisch niet mogelijk.

Mocht je jonger zijn dan 18 en ouders hebben met liefde voor paarden, dan zijn jullie samen wel welkom!

 


Op dit moment worden alle paarden die beschikbaar waren voor lease, geleased. 

Mochten er weer paarden vrij komen, zet ik ze weer op de website.


Er wordt van je verwacht dat je 1 keer per week de paarden verzorgt. Je krijgt toegang tot de gezamenlijke agenda, hierin kan je zien wanneer er lessen zijn. Dan zijn de paarden niet beschikbaar. Buiten de lessen mag je komen wanneer je wilt, dit dient dan wel in de agenda aangegeven te worden. 

 

 

Liefdevolle training, zonder hulpmiddelen (hulpteugels, bit, sporen, zweep etc.) en met een eerlijke blik naar het paard en naar jezelf zijn belangrijk voor ons. Met ons is een eerlijke open communicatie mogelijk, dit verwachten we ook van degene die bij ons een paard leasen.


Vul hieronder het contactformulier in voor meer informatie over de prijzen en de mogelijkheden of om een afspraak te maken om de paarden te ontmoeten.