Wat bieden wij jou?

Een heleboel ervaring in verschillende trainingsmethoden. 

Vanuit de reguliere sport heb ik veel dressuurmatig gereden, ook was ik niet vies van een sprongetje. Daarna ben ik me gaan verdiepen in Natural Horsemanship omdat ik me hiermee verbonden voelde. Het paard niet als gebruiksvoorwerp zien maar als volwaardig dier waarmee je echt in contact kan is iets waar ik me thuis in voel. 

Ik heb vele jaren gewerkt met de Klaus Hempfling methode, deze grondwerk methode gaat over energie, plaats in de ruimte en je denkbeeldige lijn naar het paard. Hier ben jij de leider van het paard. 

In 2020 ben ik begonnen met R+, drukvrij trainen, intrinzen en clickertraining. Dit is wat ik het liefste doe, ik zie mijn paarden en de paarden waar ik les geef hier enorm van opbloeien. 

Ik sluit graag aan bij jou pad en begeleidt je naar een weg die voor jou werkt. Daarom werk ik niet via een bepaalde methode maar zet ik graag al mijn ervaringen en skills in om jou te helpen. Het is ten slotte jou pad!

In juli 2022 ben ik klaar met mijn opleiding tot Ruitercoach bij de Gelukkige Ruiter Academie. In deze opleiding wordt de nadruk gelegd op het coachend lesgeven aan ruiters die een vraagstuk hebben. Het coachend lesgeven is mij op het lijf geschreven, ik ben niet van de strakke aanwijzingen. Jou begeleiden en uitdagen om je eigen pad te belopen past mij beter. Ik kan je helpen je angsten te overwinnen en weer onbezorgd met je paard op pad te gaan. Iedereen heeft wel zijn onzekerheden en angsten, die mogen er zijn, maar het is zonde als ze je in de weg gaan staan en je niet meer kan genieten. Met jou eigen paard, of met mijn paarden kan ik jou je dromen waar laten maken. 

 

Voor de prijzen van de lessen met eigen paard of met onze paarden, kijk bij volwassenen lessen.

Voor de kleinste onder ons kijk bij Kidsclub.

 

Tot snel!