Paard en Zijn KidsClub

Onze kinderen zijn de toekomst van de paardenwereld

Wij vinden het erg belangrijk dat de paarden het naar hun zin hebben tijdens de lessen en de trainingen, daarom gebruiken we positiviteit en keuzevrijheid.
Ook voor kinderen is dit erg belangrijk, zij leren veel beter wanneer ze vanuit positiviteit en eigen inbreng benaderd worden, dit staat bij ons dan ook in alles centraal. 

Stapje voor stapje leren de kids spelenderwijs de paarden taal, alles over wat paarden eten en hoe ze het fijnst leven.  Ze leren hoe ze een paard positief kunnen trainen, hoe paarden leren en hoe ze vrienden kunnen worden met een paard. 

Wanneer er een basis in het bovenstaande is gelegd is er natuurlijk niks zo leuk als de ervaring op het paard, ook hierin is het belangrijk dat het voor zowel het paard als voor de jonge ruiter leuk en ongedwongen blijft. 

Rust en zelfvertrouwen zijn aspecten waar we mee aan het werk gaan, daarna komt het balans en gaan we werken aan hoe je met je lichaam een paard kan besturen.  

 

Wilt u dat uw kids met zelfvertrouwen, positiviteit en rust leren omgaan met paarden? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

 

Vanaf 1 april 2022 zijn de lessen wekelijks of om de week op woensdag, donderdag en vrijdag om de week van 15:45u tot 17:00u. Er geldt een max. aantal van 4 kinderen in een les. Leeftijden van 5 tot 15 jaar.

De les begint met een stukje verzorging van de paarden. Denk aan, het voeren van de paarden, of het schoonmaken van de paddock. 

Daarna gaan we met de paarden aan de slag, er zijn 4 thema's die we gaan behandelen. Het (clicker)trainen van de paarden, wandelen (buiten), zit en balans lessen en buiten rijden*.

 

De maandcontributie voor wekelijks les bedraagt €95,- het 2de kind uit hetzelfde huishouden betaald 50%.

De maandcontributie voor om de week les bedraagt € 47,50 hiervoor geld ook de 50% regel zoals hierboven.

 

Wanneer er een les gemist wordt kan deze binnen 2 maanden ingehaald worden in een andere groep, anders vervalt de les. 

 

*LET OP! IK KAN PAS BUITENRITTEN AANBIEDEN VANAF JULI! ER ZAL TOT DIE TIJD EEN ANDERE INVULLING GEGEVEN WORDEN AAN DEZE LES, DAT MAAKT HET NIET MINDER LEUK!

 

WEEK 29, 30 en 31 IS ER ZOMERSTOP!

 

PONYKAMP WORDT GEORGANISEERD OP 25, 26 en 27 AUGUSTUS. MOCHT JE JE HIERVOOR WILLEN AANMELDEN STUUR ME DAN EEN BERICHT VOOR MEER INFORMATIE.Vul hieronder het contactformulier in voor een afspraak