Wat bied ik jou!

Een hele hoop ervaring in verschillende trainingsmethoden. 

Vanuit de reguliere sport heb ik veel dressuurmatig gereden, ook was ik niet vies van een sprongetje. Daarna ben ik me gaan verdiepen in Natural Horsemanship omdat ik me hiermee verbonden voelde. Het paard niet als gebruiksvoorwerp zien maar als volwaardig dier waarmee je echt in contact kan is iets waar ik me thuis in voel. 

Ik heb vele jaren gewerkt met de Klaus Hempfling methode, deze grondwerk methode gaat over energie, plaats in de ruimte en je denkbeeldige lijn naar het paard. Hier ben jij de leider van het paard. 

In 2020 ben ik begonnen met R+, drukvrij trainen, intrinzen en clickertraining. Dit is wat ik het liefste doe, ik zie mijn paarden en de paarden waar ik les geef er enorm van opbloeien. 

Ik sluit graag aan bij jou pad en wil je graag begeleiden naar een weg die voor jou werkt. Daarom werk ik niet via een bepaalde methode maar zet ik graag al mijn ervaringen en skills in om jou te helpen. Het is ten slotte jou pad!

In juni 2022 ben ik klaar met mijn opleiding tot Ruitercoach bij de Gelukkige Ruiter Academie. In deze opleiding wordt de nadruk gelegd op het coachend lesgeven aan ruiters die ergens tegenaan lopen. Het coachend lesgeven is mij op het lijf geschreven, ik ben niet van de strakke aanwijzingen en wil jou graag op je gemak stellen, je begeleiden naar het pad wat voor jou werkt en je energie en zelfvertrouwen geven om dit te behalen. 

Ik kan je goed helpen je angsten te overwinnen en weer onbezorgd met je paard op pad te gaan. Iedereen heeft wel zijn onzekerheden en angsten, die mogen er zijn, maar het is zonde als ze je in de weg gaan staan en je niet meer kan genieten.

Met jou eigen paard, of met mijn paarden kan ik jou datgene geven wat je zoekt. 

 

Voor de prijzen van de lessen met eigen paard of met onze paarden, kijk bij tarieven!