Paard en Zijn KidsClub

Onze kinderen zijn de toekomst van de paardenwereld

Wij vinden het erg belangrijk dat de paarden het naar hun zin hebben tijdens de lessen en de trainingen, daarom gebruiken we positiviteit en keuzevrijheid.
Ook voor kinderen is dit erg belangrijk, zij leren veel beter wanneer ze vanuit positiviteit en eigen inbreng benaderd worden, dit staat bij ons dan ook in alles centraal. 

Stapje voor stapje leren de kids spelenderwijs de paarden taal, alles over wat paarden eten en hoe ze het fijnst leven.  Ze leren hoe ze een paard positief kunnen trainen, hoe paarden leren en hoe ze vrienden kunnen worden met een paard. 

Wanneer er een basis in het bovenstaande is gelegd is er natuurlijk niks zo leuk als de ervaring op het paard, ook hierin is het belangrijk dat het voor zowel het paard als voor de jonge ruiter leuk en ongedwongen blijft. 

Rust en zelfvertrouwen zijn aspecten waar we mee aan het werk gaan, daarna komt het balans en gaan we werken aan hoe je met je lichaam een paard kan besturen.  

 

 

Wilt u dat uw kids met zelfvertrouwen, positiviteit en rust leren omgaan met paarden? Dan bent u bij ons aan het goede adres.


Kosten voor deelname aan de kidsclub zijn:
€30,- per les van 45 min privé les (in overleg mogen dit ook 2 kids zijn, denk aan zus(sen)/broer(s) of vriend(inn)en).

Groepslessen zijn nog niet mogelijk.

In de zomer wordt er een zomerkamp van 3 dagen georganiseerd.