Coaching

Met coaching wordt bedoeld dat ik als coach, jou als coachee ga helpen bij het zelf zoeken naar de goede weg om met bijvoorbeeld tegenslagen of blokkades om te gaan. Dit betekend dus dat ik je geen antwoorden kan geven maar wel kan helpen met het zoeken naar je eigen antwoorden. De paarden spelen hier een grote rol in, zij zijn mijn communicatiemiddel met jou, het geen wat jij misschien niet kan verwoorden of waarvan je niet weet dat je het voelt kunnen zij laten zien. 

 

 

Ik kan het gedrag vertalen en samen kunnen we kijken naar de vertaling die ik geef, klopt dit en wat kan je ermee doen, op het moment dat je met het paard aan het werk bent, en later ook in het dagelijkse leven. Dit kan ervoor zorgen dat je makkelijker dingen aangaat die je eerst bijvoorbeeld niet durfde, of minder boos wordt in bepaalde situaties omdat je weet waar het vandaan komt. Dit soort situaties kom je tijdens het werken met de paarden eigenlijk altijd tegen, paarden spiegelen en zijn de beste leermeesters!

Ook kan ik je helpen om weer vertrouwen te krijgen in paarden, heb je ooit iets vervelends meegemaakt, een val, een andere minder leuke ervaring? Merk je hierdoor dat je twijfelt aan jezelf, dat je onzeker bent geworden? 

 

Ik kan je in mijn coachsessies met onze paarden helpen om weer je vertrouwen terug te krijgen, we werken gericht aan jou angst. 

Zodat jij weer die heerlijke buitenrit kan maken, of kan genieten van paarden, want ze zijn geweldig!

 

Coaching sessies duren 1,5 uur en de kosten zijn €85,- per sessie. 

 

In de eerste sessie gaan we jou vraagstuk in beeld brengen, van daaruit gaan we werken aan jou proces naar verbinding met jezelf en met het paard.